Covoare, stil si tendinte!

Covorul reprezinta un element important al unei camere, fiind folosit de decor, dar numai. Acesta exprima si personalitatea posesorului lui, de aceea trebuie sa fim atenti si la acest aspect cand alegem sa ne decoram camera, fiind ghidati in acelasi timp si de tendintele actuale.

Anul 2016 aduce in prim plan culorile neutre, modelele inspirate din natura si impletiturile manuale din fibre naturale cu tematica traditionala. Tema naturii este abordată si in creatia covoarelor, imagini din natura regasindu-se pe mii de modele de covoare. Dau un aer mai primitor casei si te binedispun in acelasi timp.

Culorile neutre pot parea impersonale, insa sunt departe de a fi astfel! Inserate istet in casa, iti pot transforma locuinta intr-un spatiu plin de stil. Culorile neutre dintr-o camera dau echilibru acesteia, permitandu-ti sa folosesti alte tonuri de culoare in decorul din incapere fara teama de contrast prea puternic. Putem opta pentru gri, maro sau bej. Euromobila vine in intampinarea clientului cu un nou sortiment de produse pentru casa ta, covoare. Tu pe care ti-l doresti?

Culorile neutre sunt intotdeauna o optiune care nu se va demoda niciodata. Cu putina imaginatie, chiar si aceste nuante care par lipsite de personalitate pot da casei un stil modern. Acesta are avantajul de a echilibra atmosfera in incapere, dar si de a se adapta mai multor stiluri de decor. Foloseste covorul ca pe un element de contrast cu restul incaperii. In 2016, se poate opta pentru un gri, maro sau pentru bej.

Te asteptam pe site Euromobila www.canapele.ro sau in magazinele Euromobila de luni pana sambata 10.00-19.00. sa-ti alegi covorul potrivit stilului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *