Echilibru in amenajarea spatiului tau

Amenajarea unui spațiu în stil impresionist presupune originalitate.

Unul dintre factorii ce influențează alegerea unui design de interior, este nevoia de confort și intimitate.

Echilibrul este o combinație de culori, de inspirație impresionistă, care presupune tonuri naturale din gama culorilor pământului dar și accente cromatice puternice, de efect bine alese pentru a fi ușor de integrat într-un spațiu mai mic, intim. Pentru peretele principal al încăperii, echilibrul propune o culoare deschisă care să contrasteze cu elementul de valoare al spațiului, care poate fi un șemineu sau o canapea, piesă de mobilier care oferă confort, siguranță și relaxare.

Foarte important este controlul asupra luminii, indiferent dacă vorbim de lumina directă sau cea indirectă. Acest control poate fi obținut cu ajutorul unor lustre, cu un design deosebit sau al lampadarelor mari, cu forme cât mai rafinate. Trebuie sa folosim jocul de lumini și umbre, pentru a da viață și expresivitate interioarelor. Spațiile pline de rafinament sunt definite de mobilierul din lemn.

Stilul unui spațiu se construiește în relație directă cu felul de a fi și de a trăi al celui care îl deține. Paleta de culori este sinteza perfectă între un spațiu funcțional și design-ul plăcut, între artă și stil, între finisajele perfecte ale pereților și mobilierul rafinat. A adopta stilul natural pentru una din camerele tale înseamnă a-ţi încânta toate simţurile cu senzaţii de căldură, culoare şi aromă.

Inspiraţia pentru un design de interior natural reuşit o capeţi printr-o simplă plimbare prin natură. Adu în casa ta câmpul, pădurea sub formă de texturi, materiale, textile, accesorii.

Culorile cele mai potrivite pentru a reda stilul natural în casa ta sunt şi ele inspirate din natură. Alege ca şi culoare de bază o culoare simplă dar atât de rafinată precum Vanilla Crem. Este o nuanţă care oferă căldură şi luminozitate camerei, elemente foarte importante dacă alegem stilul natural. Pentru a crea un interior inspiraţional lasă cât mai multă lumină naturală să intre în cameră.

Imaginile din magazin Euromobila Ghencea – Bvd. Ghencea nr. 154 Centrul de mobila Danielli Design – Bucuresti.

Te asteptam in magazinele Euromobila din Bucuresti si Brasov de luni pana sambata 10.00-19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *