Produsele primaverii

Primavara suntem originali, creativi si inspirati atunci cand vine vorba de amenajarea casei tale. Fie ca vrei sa-ti redecorezi dormitorul sau livingul, prospetimea si vitalitatea se pot regasi cu naturalete in locuinta ta atat timp cat alegi mobilierul potrivit.

La EUROMOBILA gasesti intotdeauna produse moderne si elegante, care surprind prin confort si functionalitate inalta. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, am pregatit o colectie atractiva si diversificata de mobilier in ton cu farmecul primaverii.

PATUL VEGAS

Este acel pat rafinat si contemporan care surprinde printr-o armonie irezistibila intre inedit si familiar. Combinatie dintre influentele estetice clasice si usurinta cu care acesta se muleaza necesitatilor tale de confort reprezinta secretul succesului sau. Materialele extravagante si elegante vin in completarea spatarului inalt si distins, si cu o lada de depozitare generoasa. Forma sa dreapta si cusaturile drepte construiesc o geometrie hipnotizanta, care te atrage de la prima vedere. Stil minimalist si elemente de design modern reunite pentru a crea patul perfect.

COLTARUL BOSTON

Este un coltar modern, extensibil, care se potriveste intr-o casa in stil minimalist, relaxant. Este un coltar care exceleaza prin design, confort si functionalitate. Alege gama BOSTON si confortul va fi la tine acasa!

Vesti bune! Coltarul Boston expus in magazinele EUROMOBILA din Bucuresti; Magazin Pantelimon Sos. Pantelimon nr. 146 si Magazin Obregia – Bvd. Alexandru Obregia nr. 25.

Mobilier Modular

Casele tineresti si vesele sunt destinatia perfecta pentru AZTECA . Acest program de mobilier al stilului modern adora sa isi etaleze designul contemporan si original in spatiile care se remarca prin bun gust si extravaganta estetica. Elegant si versatil. AZTECA este mobilierul modular care da valoare livingului tau. Formele minimaliste, combinatia inedita de culori si materiale, precum si functionalitatea corpurilor sale il transforma in alegerea potrivita pentru livingurile care cauta echilibrul deplin intre organizarea spatiului si ergonomie.

Te asteptam in magazinele Euromobila din Bucuresti si Brasov de luni pana sambata 10.00-19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *